Sacred sound by Anne Siri, Gongbad, konserter, kurs og nettbutikk

GongBad - Sacred Sound meditativ konsert


Gongbad - en konsert med hvilepuls


Et GongBad er en dypt avslappende og meditativ opplevelse hvor du kan senke skuldrene og stresse ned. Navnet reflekterer følelsen av å bli badet i lyder, overtoner og vibrasjoner fra Gongene og de andre instrumentene. En konsert med hvilepuls, om du vil. 


Kjært barn har mange navn og du vil finne ulike beskrivelser av hva GongBad er. Noen kaller det for Lydhealing eller lydbad, mens andre vil kalle det  for musikkterapi. Effekten kan både beskrives ut i fra et yogisk/alternativt/østlig medisinsk ståsted og ut i fra et vestlig medisinsk ståsted. Yogisk kan vi beskrive effekten ut i fra hvordan de ulike lydfrekvensene påvirker og balanserer chakra-systemet og kosha'ene. Med et vestlig medisinsk perspektiv kan vi beskrive effekten ift hvordan lydbølger/frekvenser påvirker, stimulerer og balanserer kroppens nervesystem og senker hjernens bølgefrekvens fra en aktivert (og stresset) tilstand til en meditativ, dypt avslappet tilstand (alfa, theta og og noen ganger delta-bølger). Uansett, resultatet av et Gongbad er en følelse av avslappethet, redusert stress, dyp hvile, restitusjon, og dyp stillhet. Mange opplever dyp indre stillhet for første gang i deres liv. 


Det eneste du trenger å "gjøre" under et GongBad er å ligge på en matte med et teppe over deg, eller sitte komfortabelt i en stol. Derfor kalles det også ofte for latmannsyoga. Gongmesteren guider deg gjennom en systematisk kroppsscanning og pustebevisstgjøring slik at du kan lande i din egen kropp og bringe oppmerksomheten din innover. Dette forbereder også kroppen og sinnet ditt for dyp avslapning og for å gi slipp. 


Etter et GongBad kan du føle deg veldig avslappet, restituert, harmonisk, fredfull og glad!


GongBadene holdes gjerne i yogastudioer eller mindre lokaler og er en akustisk og improvisert konsert.


Sacred Sound meditativ konsert holdes i større konsert-arenaer som Emanuel Vigeland museeum og hvis nødvendig støttet opp av mikrofoner (satt opp for akustikk og perkusjons-instrumenter).


03. september 2024 19:00-20:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

26. september 2024 19:00-20:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

03. november 2024 18:00-19:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

01. desember 2024 18:00-19:00

Sacred sound - Advents Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum


25. oktober 2024 18:30-19:45

Gongbad/meditativ konsert| Oslo Yoga

15. desember 2024 18:00-19:15

Advents Gongbad/meditativ konsert| Oslo Yoga

Rest & Restore by Anne Siri on CD

Enjoy a relaxing GongBath, different YogaNidras with and without Gong and heartsong-meditation with the Shrutibox. I recommend using ear-phones.


Listen to Album on iTunes

Listen to Album on Spotify

Rest & Restore med Anne Siri på CD

Nyt et avlsappende GongBad, ulike YogaNidra med og uten Gong og hjertesang-meditasjon med Shrutibox. Jeg anbefaler å lytte med hodetelefoner.


Lytt til album på iTunes

Lytt til album på Spotify

Jeg kommer gjerne til ditt yogastudio eller bedrift og holder GongBad - ta kontakt med meg for tilbud på mail annesiri@sacredsound.no

Copyright © All Rights Reserved

: