Sacred sound by Anne Siri, Gongbad, konserter, kurs og nettbutikk

Sacred Sound by Anne Siri

Gongmester & GongYoga terapeut

GongBad - Sacred Sound meditativ konsert


Gongbad - en konsert med hvilepuls


Et GongBad er en dypt avslappende og meditativ opplevelse. Navnet reflekterer følelsen av å bli badet i lyder, overtoner og vibrasjoner fra Gongene og de andre instrumentene. En konsert med hvilepuls, om du vil.


Kjært barn har mange navn og du vil finne ulike beskrivelser av hva GongBad er. Noen kaller det for Lydhealing eller lydbad, mens andre vil kalle det  for musikkterapi. Effekten kan både beskrives ut i fra et yogisk/alternativt/østlig medisinsk ståsted og ut i fra et vestlig medisinsk ståsted. Yogisk kan vi beskrive effekten ut i fra hvordan de ulike lydfrekvensene påvirker og balanserer chakra-systemet og kosha'ene. Med et vestlig medisinsk perspektiv kan vi beskrive effekten ift hvordan lydbølger/frekvenser påvirker, stimulerer og balanserer kroppens nervesystem og senker hjernens bølgefrekvens til en meditativ tilstand (alfa, theta og og noen ganger delta-bølger). Uansett, resultatet av et Gongbad er en følelse av avslappethet, redusert stress, dyp hvile, restitusjon, og dyp stillhet. Mange opplever dyp indre stillhet for første gang i deres liv. 


Det eneste du trenger å "gjøre" under et GongBad er å ligge på en matte med et teppe over deg, eller sitte komfortabelt i en stol. Derfor kalles det også ofte for latmannsyoga. Gongmesteren guider deg gjennom en systematisk kroppsscanning og pustebevisstgjøring slik at du kan lande i din egen kropp og bringe oppmerksomheten din innover. Dette forbereder også kroppen og sinnet ditt for dyp avslapning og for å gi slipp. 


Etter et GongBad kan du føle deg veldig avslappet, restituert, harmonisk, fredfull og glad!


GongBadene holdes gjerne i yogastudioer eller mindre lokaler og jeg spiller akustisk.


Sacred Sound meditativ konsert holdes i større konsert-arenaer som Emanuel Vigeland museeum og hvis nødvendig støttet opp av mikrofoner (satt opp for akustikk og perkusjons-instrumenter).


06. april 2024 18:00-19:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

07. april 2024 18:00-19:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

21. april 2024 18:00-19:15

Gongbad  |   Oslo Yoga, Sagene

26. mai 2024 18:00-19:00

Sacred sound - Gongbad/meditativ konsert| Emanuel Vigeland museum

Rest & Restore by Anne Siri on CD

Enjoy a relaxing GongBath, different YogaNidras with and without Gong and heartsong-meditation with the Shrutibox. I recommend using ear-phones.


Listen to Album on iTunes

Listen to Album on Spotify

Rest & Restore med Anne Siri på CD

Nyt et avlsappende GongBad, ulike YogaNidra med og uten Gong og hjertesang-meditasjon med Shrutibox. Jeg anbefaler å lytte med hodetelefoner.


Lytt til album på iTunes

Lytt til album på Spotify

Copyright © All Rights Reserved

: