Sacred sound by Anne Siri, Gongbad, konserter, kurs og nettbutikk

Sacred Sound by Anne Siri

GongMaster & GongYoga therapy

Kurs i Gongspill - lær og fordyp dine evner!


11.11.11 begynte jeg min reise i dette gong-universet. Gongen har en egen iboende kraft og min opplevelse er at gongen er en guide i mitt liv. Gongen har også lært meg å gi slipp på redsel, prestasjonsangst, og satt meg fri. Den har lært meg å leke, stole på min egen intuisjon og kreativitet. Jeg spiller mykt og inviterende,  forankrende og kraftfullt - en god balanse mellom feminin og maskulin energi.


Jeg er kjent for å skape et trygt og inviterende rom der du kan utforske og leke, åpne opp for din kreative flyt. Når jeg underviser er mitt fokus å bidra til at du blir oppmerksom på og finner din indre balanse mellom maskulin og feminin energi og at du øver opp evnen din til å lytte og følge din intuisjon. En gong som er godt spilt inviterer lytteren til å gi slipp og slappe dypt av og fasiliterer bevegelse av energi og åpning av energetiske blokkeringer. En godt spilt gong tar lytteren med seg på en dyp reise i tidløst rom, og skaper mulighet for den dypeste healing.


Jeg holder både Grunnkurs i Gongspill og Videregående kurs - Dancing with gongs. Det videregående kurset handler mye om å slippe taket helt på prestasjon og tørre å lytte til din egen intuisjon og slippe frem kreativiteten. Tørre å bruke stemmen og du vil lære enkle teknikker og øvelser for å komme i gang med å tone og synge. Dette er et kurs med mye lek og moro!


I tillegg til å lære å spille Gong vil du også få innføring i bruk av krystall-syngeboller, tibetanske syngeboller, native american fløyte (pentatonisk), shruti-boks, flumies, rasler, chimes mm. 


Alle som deltar på mine kurs får også 10% rabatt på ett valgfritt instrument - se i Nettbutikken og finn din favoritt§

Jeg kommer gjerne til ditt yogastudio eller bedrift og holder GongBad - ta kontakt med meg for tilbud på mail annesiri@sacredsound.no

Copyright © All Rights Reserved

: