Sacred sound by Anne Siri, Gongbad, konserter, kurs og nettbutikk

Biografi

Anne Siri Langelandsvik

Gongmester & GongYoga terapeut

Anne Siri's biografi


Jeg kommer fra en liten bygd på vestlandet, Skjoldastraumen, utenfor Haugesund. Da jeg vokste opp var jeg veldig glad i musikk og sang og lærte å spilte orgel, gikk i korps og spilte trombone og tenor. I 20 og 30-årene ble musikk-interessen satt litt på vent. Jeg tok en Cand. Scient grad i Mikrobiologi og jobbet mange år i legemiddel-industrien hvor jeg prøvde meg i flere ulike stillinger, fra laboratorie og kvalitetsikring, monitorering til salg. Til tross for et fantastisk arbeidsmiljø trivdes jeg aldri helt i disse ulike rollene og ble mer og mer deprimert. Det hele endte opp med et stort skifte i karriere der jeg utdannet meg til Personlig trener, gruppeinstruktør og etterhver yogalærer og MediYoga terapeut. Sommeren 2011 deltok jeg på yogafestival på Ângsbacka i Sverige for første gang og det var her jeg opplevde gong for aller første gang, også. Og for en opplevelse det var! Jeg ble påvirket langt inn i sjelen og hele meg sa; dette vil jeg lære!  


11.11.11 deltok jeg på mitt aller første Gongmester-kurs med Jimmy Andersson og Adam Svensson fra Gongacademy i Sverige. Senere har jeg gått i lære hos Gongmester Mehtab Benton i GongYoga og Gongyogaterapi. Siden det spede begynnelse i  2011 har jeg holdt GongBad og Sacred sound konserter. I 2013 begynte yogalærere i Norge å spørre min gode venn og kollega Tor Arne Håve om ikke vi kunne holde kurs og lære dem å spille Gong. Og det kunne vi jo ikke si nei til. Vi var noen av de aller første Gongmesterne i Norge og i 2011 var det veldig få som hadde hørt om Gong og GongBad. Nå er Gongbad blitt veldig populært, også blandt hvermannsen, og rundt om i hele Norge kan du nyte et Gongbad. 


Jeg jobber fulltid som Idrettspedagog og Yogaterapeut innen rus-behandling i Kirkens Bymisjon og har introdusert Gong til stor, stor glede for våre pasienter. Mange opplever å endelig klare å slappe av og synes det er en helt fantastisk opplevelse!


CV

  • MediYoga lærer og terapeut, Stress og utbrenthet instruktør, MediYoga Kidz lærer
  • Hathayoga lærer
  • Gongmester, GongYoga terapeut
  • Personlig trener
  • Gruppeinstruktør (Cycling, Bodypump, Strength and core, Pilates, Pilates reformer, Yoga)
  • Mikrobiologi FoU, Kvalitetsikring FoU, Monitor kliniske studier, Produkt spesialist innen Hjerte&Kar.
  • Cand. Scient i mikrobiologi fra Universitetet i Bergen, Norge

Playing Gong


The Gongs are instruments with deep and

beautiful tones and overtones which brings the listener

and the player into deeper states of meditation,

relaxation, flow, and integration. When the Gong is played well the listener will feel safe, ancered, and held so that

him or she can let go of any fears, energetic blockages can be opened and balanced, stress released. A well played Gong is played from the heart and intuition with deep listening skills, and the Gongplayer needs

to be in his/hers neutral space.  

Gongmester Anne Siri i Emanuel Vigeland Museet

Copyright © All Rights Reserved

: